MAÇ SONUCU: Eintracht Frankfurt: 5 - Galatasaray: 1
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında temsilcimiz Galatasaray, konuk olduğu Eintracht Frankfurt'a 5-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılıların tek golü;48. dakikada Yunus Akgün'den geldi. Ev sahibi ekibin golleri ise; 37 ve 66. dakikada Davinson Sanchez (K.K), 45+2'de Can Uzun ve 45+4'te Jonathan Burkardt, 75. dakikada Ansgar Knauff'tan geldi. Bu sonuçla temsilcimiz Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasını puansız kapattı.
ABONE OLUEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Galatasaray, Almanya ekibi Eintracht Frankfurt'a konuk oldu. Sarı-kırmızılılar, mücadeleden 5-1 mağlup ayrıldı.
Karşılaşmanın 8. dakikasında Leroy Sane'nin asistini gole çeviren Yunus Akgün, temsilcimizi 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi ekip ise 37. dakikada Doan'ın şutunda Davinson Sanchez'e çarpan topun ağları bulmasıyla skora dengeyi getirdi. Ardından 45+2'de Can Uzun ve 45+4'te Jonathan Burkardt'ın golleriyle Almanya ekibi, ilk yarıyı 3-1 önde kapattı.
İkinci yarının 66. dakikasında ise Jonathan Burkardt'ın şutunda yine Davinson Sanchez'e çarpan top ile ev sahibi ekip farkı 3'e çıkardı. Frankfurt, 75. dakikada Ansgar Knauff ile skoru 5-1'e getirdi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Frankfurt maçtan 5-1 galip ayrıldı.
Bu sonuçla temsilcimiz Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasını puansız kapattı. Almanya ekibi ise puanını 3'e yükseltti.
Galatasaray, Devler Ligi'nin bir sonraki haftasında Liverpool'u konuk edecek. Frankfurt ise Atletico Madrid ile deplasmanda karşılaşacak.