Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Anadolu Efes - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Basketbol Haberleri

        BasketbolEuroleague sezonunda Anadolu Efes ve Real Madrid karşılaşacak.Peki Anadolu Efes - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte zorlu karşılaşmaya dair detaylar...

        ANADOLU EFES - REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Anadolu Efes Basketbol Takımı, Euroleague THYAvrupa Ligi 2017-2018 sezonunu bugün İspanyol ekibi Real Madrid'i ağırlayacağı maçla açacak. Anadolu Efes - Real Madrid karşılaşması 12 Ekim Perşembe (bugün) saat 20:00'de başlayacak.Anadolu Efes - Real Madrid maçıSinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak. Müsabakada güçlü rakibine üstünlük sağlamaya çalışacak olan lacivert-beyazlı ekip, bu kulvarda sezona galibiyetle başlamayı hedefliyor.

        REKLAM

        Karşılaşma, meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen pembe top ile başlayacak ve hava atışını oyuncu Elçin Sangu gerçekleştirecek.

        AnadoluEfesile Real Madrid, Avrupa kupalarında bugüne kadar 25 kez karşı karşıya geldi. Lacivert-beyazlılar 7 galibiyet elde ederken, Madrid 18 kez parkeden galip ayrıldı. İki takım en son Euroleague'de geçen sezon İspanya'da karşılaşmış, mücadeleden Madrid 97-80'lik skorla galip ayrılmıştı.

        Anadolu Efes - Real Madrid mücadelesibeIN SPORTS HD 4'ten naklen yayınlanacak.

        Anadolu Efes oynadığı son 10 karşılaşmada toplam 756 sayı atarken, potasında 806 sayı gördüler.

        Real Madrid oynadığı son 10 karşılaşmada toplam 821sayı atarken, potasında 786 sayı gördüler.

        6 OYUNCU KARİYERİNDE BİR İLKİ YAŞAYACAK

        AnadoluEfes'te Josh Adams, Ricky Ledo, Errick McCollum, Edo Muric, Berk Demir ve Onuralp Bitim, Real Madrid karşılaşmasında görev almaları halinde kariyerlerinde ilk kez birTHYAvrupa Ligi maçında görev almış olacak.

        Lacivert-beyazlı oyuncu Brock Motum, 16 sayı daha kaydettiği takdirdeTHYAvrupa Ligi kariyerindeki 500. sayısına ulaşacak. Motum, bu kulvarda çıktığı son 12 maçın 11'inde en az bir 3 sayılık basket bulmasıyla da dikkati çekiyor.

        Geride kalan sezonTHYAvrupa Ligi'nde 2,8 hücum ribaundu ve 1,1 blok ortalaması yakalayan Bryant Dunston ise iki blok daha yapması durumunda bu kulvardaki kariyer rakramını 138'e çıkararak, 10. durumda bulunan Dor Fischer'ı yakalayacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ