Bangladeş'te feribota giriş yapmaya çalışan yolcu otobüsü nehre devrildi
Bangladeş'in Rajbari bölgesinde, feribota giriş yapmaya çalışan ve yaklaşık 40 yolcu taşıyan bir otobüsün Padma Nehri'ne düştüğü bildirildi.
Giriş: 25.03.2026 - 17:14 Güncelleme:
Bangladeş'in Rajbari bölgesinde, feribota giriş yapmaya çalışan ve yaklaşık 40 yolcu taşıyan bir otobüsün Padma Nehri'ne düştüğü bildirildi.
Dhaka Tribune'un haberine göre, yaklaşık 40 kişi taşıyan bir yolcu otobüsü feribota giriş yapmaya çalışırken Padma Nehri'ne düştü.
Kazadan halihazırda 2 kişinin kurtarıldığını belirten yetkililer, diğer yolcular için arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü belirtti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Günün Önemli Manşetleri