Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Anne Hathaway, The Witches'ın yeni kamera arkası görüntülerini paylaştı - Magazin haberleri
        1

        ABD'li oyuncu Anne Hathaway, Instagram hesabından yeni filmi The Wiches'ın kamera arkası görüntülerinden oluşan kısa bir video yayınladı.

        2

        Hathaway'in "Bir cadı sana ne yaptı?" başlıklı paylaşımında, rol arkadaşları Octavia Spencer ve Stanley Tucci'nin de yer aldığı görüldü.

        3

        37 yaşındaki oyuncu, paylaşımı ile filmin 22 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacağını müjdeledi.

        4

        Octavia Spencer, filmde cadılarla karşılaşan genç bir çocuğun büyükannesini oynuyor.

        Standley Tucci ise otel yöneticisi Mr. Stringer karakterini canlandırıyor.

        5

        THE WITCHES'IN KONUSU NE?

        Filmde cadıların gerçek olduğunu keşfeden bir çocuğun hikayesini anlatıyor. 7 yaşındaki çocuk Norveçli büyükannesi ile birlikte büyük bir sırrı keşfeder. Yıllardır haklarında birçok şeyi masallardan öğrendiği cadılar aslında gerçektir. Onlar anlatılanların aksine kel kafalarını saklamak için peruk takan ve ayak parmakları olmayan normal insanlar gibi giyinen cadılardır.

        6

        Matilda, The BFG ve Charlie And The Chocolate Factory gibi kitaplarla tanınan Roald Dahl, hayranlarını ilk kez 1983'te The Witches ile tanıştırmıştı.

        7

        Film daha önce yönetmen Nicolas Roeg tarafından 1990 yılında Anjelica Huston'ın Grand High Witch rolünde oynadığı bir versiyonda uyarlanmıştı.

        8

        Sinema filmi, olumlu eleştiriler almasına rağmen gişede başarısız olmuştu. Ancak proje son yıllarda kült bir klasik olarak ün kazanmıştı.

        9

        Forrest Gump yönetmeni Robert Zemeckis tarafından yönetilen The Witches'ın yeni uyarlaması, koronavirüs salgını nedeniyle 16 Ekim'e taşındı.