Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'da polis ekiplerince, motosiklet denetimi yapıldı.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, motosiklet hırsızlıkları ve motosikletlerin karıştığı suçların azaltılması, şüphelilerin tespit edilerek yakalanmasına yönelik çalışmalar yapıldı.

        Toplam 86 ekip, 159 personelin katılımıyla 37 noktada yapılan uygulamalarda, 802 motosiklet ve 241 araç kontrol edildi.

        Çalışmada, aranan bir kişi yakalandı, 5 çalıntı motosiklete el konuldu, 2 motosiklet trafikten men edildi ve 103 araca idari para cezası uygulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler