Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gönlünü meslektaşına kaptırdı... İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz aşk yaşıyor - Magazin haberleri
        1

        2016 yılında evlendiği Duygu Kumarki'yle boşandıktan günler sonra ünlü oyuncu Merve Çağıran ile aşk yaşamaya başlayan İsmail Hacıoğlu, geçtiğimiz ay ilişkisini noktalamıştı.

        2

        GÖNLÜNÜ MESLEKTAŞINA KAPTIRDI

        Hacıoğlu, Çağıran ile ayrılığından kısa bir süre sonra yeni bir aşka yelken açtı. tv100'ün haberine göre; Ünlü oyuncu, gönlünü meslektaşı Aslıhan Gürbüz'e kaptırdı. Taze aşıkların birlikte tatile çıktıkları da öğrenildi.

        3

        "İHANET" İDDİALARI

        Öte yandan Merve Çağıran, Duygu Kaya Kumarki ile geçtiğimiz yıllarda yollarını ayıran İsmail Hacıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ayrılığın ardından kısa bir süre sonra ikilinin birlikteliği ortaya çıkınca, Hacıoğlu, 'ihanet' iddialarıyla konuşulmuştu.

        4

        "ARSIZ GÜÇLÜ OLUNCA..."

        Duygu Kumarki, eski eşinin Çağıran ile aşk yaşamaya başlamasından sonra Instagram hesabından sessizliğini bozmuştu. Kumarki önce sayfasında, "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş..." notunu paylaşmıştı.

        Duygu Kumarki, ardından da, "Çok mesaj alıyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum ama bana 'neden konuşmadınız?' demeyin. Benim tarzım değil bulunduğum seviyeden aşağıya bakamıyorum. Dolayısı ile her şey ortaya kendiliğinden çıkar. O hep benim yanımda ilahi adaletini sevdiğim..." demişti.

        5

        "İDDİALAR GERÇEK DIŞI!"

        Hacıoğlu'nun evliliğini yıktığı ileri sürülen Çağıran ise bu iddiaların gerçek dışı olduğunu söylemişti.

        6

        İLK KEZ GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

        İsmail Hacıoğlu-Merve Çağıran çifti ise, ilk kez geçtiğimiz aylarda yan yana görüntülenmişti. Çiftin bir hayli neşeli olduğu görülmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ