Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, mazbatasını Aydın Adliyesi yemekhanesinde aldığı için tepki gösteren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu eleştirdi.

        Ökten, yaptığı yazılı açıklamada mazbatasını alarak göreve başlayan belediye başkanlarını tebrik etti.

        Çerçioğlu'nun dün Aydın Adliyesi yemekhanesinde mazbata aldığı için yaptığı açıklamaya değinen Ökten, şunları kaydetti:

        "Büyükşehir Belediye Başkanı mazbata alırken samimiyetten biraz uzak bir şekilde sesini yükselterek maalesef yine bir şovla başladı. Tabi bu bizi yine üzdü. Biz de daha öncesinde milletvekillerimizle mazbataları almaya gittiğimizde orada düzenlenen törenle aldık. Bu, oradaki komisyon başkanlığının bir takdiridir. Yani farklı bir salonda da uygulayabilirler miydi? Tabii ki onların takdiridir. Burada bir kere parti farkı diye bir ayrımcılık yok. Bizim ilçe belediye başkanlarımız da aynı salonda mazbatalarını aldılar, alacaklar."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler