Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Soner Yelkovan: TFF, tescil formatını açıklayıncaya kadar idmanlarımız sürecekBahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ, (DHA) Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), kulüplerin talepleri doğrultusunda koronaravirüs salgınıyla 19 Mart'ta duran 2'nci Lig, 3'üncü Lig ve Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) kalan haftaların oynanmamasını kararlaştırıp, liglerin tescil formatı ile ilgili kararını açıklamaya hazırlanırken, 3'üncü Lig 3'üncü Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor, bu süreçte antrenmanlara devam etme kararı aldı. Play-Off hattının 1 puan ve 2 basamak gerisinde 7'nci sırada yer alan 40 puanlı siyah-beyazlılar, her ihtimale karşı hazırlıklı olmayı tercih etti.

        BAŞKAN SONER YELKOVAN: TFF, TESCİL FORMATINI AÇIKLAYINCAYA KADAR TAKIMIMIZ İDMANLARI SÜRDÜRECEK

        Başkan Soner Yelkovan, "Nazilli Belediyespor'da futbolcularımız 1 günlük iznin ardından çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. TFF, tescil formatını açıklayıncaya kadar takımımız idmanları sürdürecek. Play-Off mücadelesi veriyoruz. İddialıyız. Hedefimiz bir üst lig. 2'nci Lig'e yükselmek için verdiğimiz emeklerin boşa gitmesini istemiyoruz" diye konuştu.

        Bu arada Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, teknik heyet ve yönetimden süreç hakkında bilgi aldı.DHA-Spor Türkiye-Aydın / Nazilli Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ, (DHA)

        2020-07-01 12:10:52

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler