Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ, (DHA) - TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'da sezonun başlamasına az bir süre kala transfer gündeme geldi. Ligde bu hafta Kırklarelispor deplasmanında oynanacak sezonun ilk maçı öncesi toplam 5 oyuncunun sakatlandığı siyah-beyazlılarda forvet hattına takviye çalışmaları başladı. Özellikle santrfor İlyas Çakmak ve kanat oyuncusu Aytaç Deniz'in uzun süre takımdan ayrı kalacak olması siyah-beyazlıların hücumda elini zayıflattı.

        Yönetimin, ligde sıkıntı yaşamamak adına transfer dönemi sonuna kadar iki oyuncuyu kadroya katmayı planladığı öğrenildi. Nazilli Belediyespor Başkanı Soner Yelkovan, "Özellikle son günlerde antremanlarda ve hazırlık maçlarımızda sakatlanan önemli 5 oyuncumuz sıkıntı yarattı. Bunu telafi etmek için arkadaşlarımız çalışmalara başladılar. Önümüzdeki hafta başlayacak olan ligde sıkıntı yaşamak istemiyoruz. Lig de iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi. DHA-Spor Türkiye-Aydın / Nazilli Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ, (DHA)

        2021-08-31 10:49:50

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler