Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Baba 16. bölüm full izle! Show TV ile yeni sezon Baba son bölüm izle tek parça kesintisiz donmadan izle!
        1

        Baba dizisi 16. bölümüyle 20 Eylül Salı akşamı 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ‘Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. İşte Baba dizisi son bölüm kesintisiz izleme ekranı...

        2

        BABA SON BÖLÜM İZLE!

        Diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler aşağıdaki link üzerinden Baba dizisi 16. son bölüme ulaşabilirler.

        BABA DİZİSİ SON BÖLÜM İZLE

        3

        BABA SON BÖLÜM ÖZETİ

        Darmadağın olan Saruhanlı ailesinde art arda yaşanan kayıplar herkesin hayatını değiştirir. Ailenin babası Emin Saruhanlı kaybolur. Bambaşka bir hayatın içine düşen ailenin bütün yükü Kadir’in omuzlarındadır.

        Kadir bir yandan içinde oldukları yeni düzende ailesini ayakta tutmaya çalışırken diğer yandan her yerde babasını arar. Emin ise sokaklarda hayatta kalmaya çalışır.

        Yeni düşmanlar, yeni mücadeleler, her şeye rağmen filizlenen yeni aşklar, sürprizler, dönüm noktaları... Herkesin büyük sınavlar verdiği bu yepyeni dünyada Saruhanlı ailesi ve İlhan Karaçam için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ