Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Güzel Sözler Babalar günü mesajları 2020! Babaya en güzel Babalar günü mesajlarını paylaşın... Babalar Günü Kutlu Olsun!
        1

        Babalar Günü'nüz kutlu olsun! Böyle bir günde en güzel Babalar günü mesajları arıyorsanız doğru yerdesiniz. Hem kısa hem resimli Babalar günü mesajlarını göndererek mutlu edebilirsiniz. İşte 20 Haziran Babalar gününe özel mesajlar ve sözler...

        2

        Güven duymayı, Pes etmemeyi, Sabretmeyi ve Yaşamayı Bize öğreten babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.

        3

        Onlar her zaman kucaklarını sevgiyle, kapılarının koşulsuzca, yollarımızı tecrübeleriyle açtılar. Tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.

        4

        Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

        5

        Sevgili babacığım gurbet uzak olsa da sevgin o kadar yakın ki bilmelisin ellerinden öperim sevgiler.

        6

        Hiç bir şey üzmesin Seni, sakın ağlama, gözlerine yaş değmesin, gül yüzünden gülücükler eksik olmasın, kalbinden yerim eksilmesin, unutma Sen hep benim bir tanemsin babacığım. Babalar günün kutlu olsun

        7

        Gül kokulu ellerinden doya doya öperim. Canım babam seni çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun…

        8

        Hayatımızın her alanında varlığını hissettiren babalarımızın babalar günü kutlu olsun.

        9

        Bize her şeyi en iyi şekilde yapmayı öğreten, hem hayattaki hem de yoldaki en yakın arkadaşlarımızın, babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun!

        10

        İlk adımımızdan itibaren daima yanımızda olan, çıktığımız her yolu bizimle birlikte yürüyen, desteğini asla esirgemeyen koca yürekli babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.

        11

        “Baba” çoğumuzun söylediği ilk söz. Bu sözün değerini dün olduğu gibi bugün de çok iyi biliyoruz. Hayatını bize değer katmaya adayan tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun.

        12

        Yüreğin huzurlu, yüzün güleç, kazancın bereketli olsun canım babacığım. Babalar gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum.