Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Baht Oyunu 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baht Oyunu 6. son bölüm

        Baht Oyunu dizisinin son bölümünde; Bora ve Ada, katıldıkları ilişki kampında aşkın ve tutkunun dansı olan tangoda bir araya geliyor. İkilinin romantik dansı birbirlerine daha da yakınlaşmasına neden oluyor.

        BAHT OYUNU 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

        BAHT OYUNU 6. SON BÖLÜM

        Bora, Ada’nın evinde Rüzgar’ı görünce açıklama yapılmasını beklemeden oradan ayrılır. Ada, Bora’nın peşine takılıp durumu izah etmeye çalışır ancak Bora’nın şüphelerini gidermek Ada için kolay olmayacaktır. Beyaz evlilik yazısının kaynağını öğrenmeye çalışan Celal, şirketi ziyaret edip Tuğçe ile görüşmek ister. Celal, Tuğçe’yi bulamayınca Bora ile tanışır. Şirkete ziyaretlerini artıran Celal’in bilmediği şey ise Ada ve Rüzgar’ın orada çalıştığıdır.

        REKLAM

        Bizdeboyle.net ekibi yeni bir yazı konusu için ilişki kampına gitmeye karar verir. Bora, Ada, Tuğçe ve Rüzgar iki gün boyunca ilişki kampına katılarak gözlem yapar. Kampa çift rolünde giden Bora ve Ada arasında ufak kıskançlıklar baş gösterir. Bora’ya karşı dürüst davranmadığı için vicdan azabı çeken Ada, gerçekleri anlatmaya karar verir. Ada, cesaretini toplayıp Rüzgar’la geçmişini Bora’ya itiraf edecek midir?

        Haberi Hazırlayan: Esra Şaşmaz
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ