Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye ilçesinde, Orman Haftası münasebetiyle Pelitköy mahallesinde fidan dikimi etkinliği yapıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Kaymakam Cumali Atilla’da katıldı.
        Fidan dikim etkinliği, müzik dinletisi ile başladı. Etkinlikte Orman İşletme Şefi Turgay Aymaz ağaç dikimi konusunda öğrencileri bilgilendirdi. Şef Aymaz, Orman Haftasının gelecek nesle daha yeşil bir dünya bırakmak, toplumda ağaçlandırma ve orman sevgisi konusunda farkındalık oluşturmak için düzenlendiğini belirtti. Aymaz ormanların öneminden faydalarından, ormanları korumak ve geliştirmek gerektiği hususlarına değindi. Daha sonra Kaymakam Cumali Atilla, öğrenciler ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi. Programa Kaymakam Cumali Atilla’nın yanı sara, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, İlçe Jandarma Komutanı Ünal Bayhan, Cezaevi Jandarma Komutanı Engin Demir, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Aslan Alparslan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Kezban Köse, Orman İşletme Şefi Turgay Aymaz ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte 315 adet fıstıkçamı fidanı toprakla buluşturulurken, büyüyen ağaçların yöre ekonomisine katkı sağlayacağı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler