Sındırgı'da öğrencinin isteği üzerine polis, jandarma ve itfaiye araçları okul bahçesine getirildi
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde bir öğrencinin isteği üzerine polis, jandarma ve itfaiye araçları okul bahçesine getirildi.
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde bir öğrencinin isteği üzerine polis, jandarma ve itfaiye araçları okul bahçesine getirildi.
Gençlik Merkezi'nde özel gereksinimli öğrencilere yönelik program düzenlendi.
Etkinliğe Kaymakam Doğukan Koyuncu ile Belediye Başkanı Serkan Sak da katıldı.
Program sırasında öğrencilerden biri, itfaiye aracını görmek istediğini söyleyince belediye ekipleri harekete geçti. İtfaiye aracıyla birlikte polis ve jandarma ekipleri de destek vererek araçlarını İbrahim Ethem Akıncı İlkokulu bahçesine getirdi.
Öğrenciler araçlara binerek ekipmanları inceledi ve sirenleri deneyimledi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.