Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesirspor'da iç transfer çalışmaları kapsamında Andrija Vukovic, Tomislav Glumac ve Oğuzhan Çapar ile yeniden anlaşıldı.

        Spor Toto 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'da iç transfer çalışmaları kapsamında mevcut isimlerle yeniden anlaşılmaya devam ediliyor. Atilla Özmen ve Furkan Çil ile yeniden anlaşan kırmızıbeyazlılar Andrija Vukovic, Tomislav Glumac ve Oğuzhan Çapar ile de yeniden anlaşma sağladı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Balıkesirspor'umuz sözleşmelerinde indirime giden Tomislav Glumac, Andrija Vukovic ve Oğuzhan Çapar ile 1+1 yıllığına yeniden anlaştı. BalKes forması giymek için sözleşmelerinde fedakârlık yapan 3 oyuncumuza da teşekkür ediyor, 20192020 sezonunda başarılı performanslar diliyoruz" denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler