Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Balkan Ninnisi ilk bölüm full izle! TRT 1 ile Balkan Ninnisi dizisi 1.bölüm kesintisiz tek parça izle!
        1

        TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Balkan Ninnisi ilk bölümüyle izleyici karşısına geçti. Vardar Nehri'nin ikiye böldüğü Taş Köprü’nün birleştirdiği Üsküp şehrinde, birbirlerine aşık olan iki gencin hikayesini konu alan Balkan Ninnisi dizisinin başrolünde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey, Merih Öztürk, Hakan Boyav ve Suzan Akbelge gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Diziseverler, 21 Haziran Salı günü ekrana gelen Balkan Ninnisi 1.bölüm izleme linkini araştırıyor.

        2

        BALKAN NİNNİSİ 1.BÖLÜM İZLE

        Balkan Ninnisi dizisi ilk bölüm izlemek isteyenler TRT1'in sitesini ziyaret edebilirler.

        3

        BALKAN NİNNİSİ DİZİSİ KONUSU

        “Balkan Ninnisi”, 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalan, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp’te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin öyküsünü anlatıyor.

        Önceden hayatları kesişen, kaderin cilvesi olarak tarihi bir konakta buluşan Türk ve Makedon aileler ile birbirini ölesiye seven iki gencin yaşamlarından kesitleri ekranlara yansıtacak.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ