Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Başakşehir: 1 - BB Erzurumspor: 0 MAÇ SONUCU - Rams Başakşehir Haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 17. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u Gulbrandsen'in attığı golle 1-0 mağlup etti. Ligde son olarak 8 Kasım'da Gençlerbirliği'ni yenen Başakşehir, ligde 7 maç sonra galip geldi. Turuncu-lacivertliler 17. dakikada sol kanattan Hasan Ali'nin sıfıra inerek içeri çevirdiği topa Chadli vuruşunu yaptı. Savunma topun kaleye gitmesine izin vermedi.

        29. dakikada Chadli'nin yerden altıpasa çıkarttığı topa Gulbrandsen bomboş durumda olmasına rağmen dokunamadı. Başakşehir 39. dakikada golü buldu: Sağ kanattan Visca'nın kullandığı köşe vuruşunda ön direkte topla buluşan Epureanu'nun vuruşu kaleci Farnolle'den döndü. Bu topu Gulbrandsen tamamladı ve takımını öne geçirdi. Gulbrandsen, bu sezon Süper Lig'deki 6. golünü kaydetti.

        İlk yarı Başakşehir'in 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. Turuncu-lacivertliler 82. dakikada bir kez daha gole yaklaştı: İrcan Can'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Deniz, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu yandan auta gönderdi. Kalan dakikalarda gol olmayınca Başakşehir sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

        7 MAÇ SONRA KAZANDI

        Ligde oynadığı son 7 maçı kazanamayan turuncu-lacivertli takım galibiyet hasretini BB Erzurumspor karşısında bitirdi. Okan Buruk ve öğrencileri sırasıyla Beşiktaş yenilgisinden sonra Yukatel Denizlispor ve Yeni Malatyaspor'la berabere kaldı. Gaziantep FK ve Fenerbahçe ile oynadığı maçları kaybeden İstanbul ekibi, Kasımpaşa beraberliğinin ardından deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a mağlup oldu. Bu sonucun ardından galibiyet sayısını 5'e çıkaran Başakşehir, 7 yenilgi ve 4 beraberlikle puanını 19'a yükseltti. İstanbul temsilcisinin ayrıca 7 de yenilgisi bulunuyor.

        Son iki maçından 4 puan çıkaran BB Erzurumspor ise iki maç sonra puan elde edemedi ve 13 puanda kaldı.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ