Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Remziye ÖNER/GERCÜŞ(Batman), (DHA)BATMAN'ın Gercüş ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, demir bariyerlere çarpıp şarampole yuvarlandı. Kazada 4 kişi yaralandı. 

        Kaza, saat 14.00 sıralarında ilçeye bağlı Becirman köyü yakınlarında meydana geldi. Mehmet Taşan (19) idaresindeki 06 DE 7426 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak demir bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, şarampole yuvarlandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü Taşan ile Meral Taşan (18), Tuba Taşan (17) ve ismi öğrenilmeyen 1 kişi, olay yerine gelen ekiplerce çıkarıldı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Gercüş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 3 kişi, burada yapılan müdahalenin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.  DHA-Güvenlik Türkiye-Batman / Gercüş Remziye ÖNER

        2021-10-03 16:45:12

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler