Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayburt AFAD İl Müdürlüğünde görevli arama ve kurtarma teknisyenlerinden amir kadrosuna yükselen personele rütbeleri takıldı.
        İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programda, ‘Afet ve Acil Durum Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlükleri ve İl Afet ve Acil Durum Arama ve Kurtarma Ekiplerinin Teşkilat Yapısı ve Görevleri Hakkında Yönerge' uyarınca yapılan terfiler kapsamında personellere yeni rütbeleri takdim edildi.
        Rütbeler, İl Müdürü Uğur Minder, İl Müdür Yardımcısı Edip Metin ile Afetlere Müdahale Şube Müdürü Ahmet Sayar tarafından takıldı.
        Programda, rütbe alan personele yeni görevlerinde başarı temennisinde bulunuldu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler