Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sefo'ya okuldan ret!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Sefo adıyla tanınan rapçi Seyfullah Sağır'ın 'Bilmem Mi?' adlı şarkısıyla dans eden öğrencilerin görüntüleri uzun süre konuşulmuştu. 4 milyondan fazla kişi tarafından izlenen video sonrası Sefo, konser için izin istemiş, bunun üzerine de Küçükçekmece Belediyesi, sanatçıyı görüşmeye davet etmişti.

        'SİZİ NE ZAMAN AĞIRLAYALIM?'

        Twitter'dan "Küçükçekmece’deki bu okulda konser yapmak için kimden izin alabiliriz?" sorusunu yönelten Sefo'ya, Küçükçekmece Belediyesi, "Sizi ne zaman belediyemizde ağırlayalım?" cevabını vermişti.

        REKLAM

        KONSER İPTAL

        Ancak okul yönetimi şarkıcının talebini geri çevirdi. Arif Nihat Asya Ortaokulu'nun Müdür Yardımcısı Hafize Polat, konserin iptal edildiğini açıkladı. Polat, alınan kararın gerekçesi olarak, okul dışından, çevredeki halkın da konsere talebinin olabileceğini ayrıca konserin, okuldaki eğitim sırasında aksaklıklar oluşturabileceğini ifade etti.

        2021'NİN EN ÇOK DİNLENEN ŞARKISI

        Müzik platformu Spotify, 2021'de Türkiye'de en çok dinlenen şarkılarını ve sanatçılarını açıklamıştı. Sefo'nun 'Bilmem Mi?' parçası zirvede yer almıştı. Ünlü şarkıcıyı sırasıyla, Seni Dert Etmeler – Madrigal, Krvn – UZI, Bul Beni – Ezhel ve Martılar ile Edis takip etmişti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ