Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ben Affleck, Anka Kuşu dövmesiyle gündemde: Benim için önemli bir şeyi temsil ediyor - Magazin haberleri
        1

        Bir dönem 'Bennifer' olarak anılan ve eski nişanlısı Jennifer Lopez ile 17 yıl sonra yeniden aşk yaşamaya başlayan Ben Affleck, dikkatleri bu kez sırtındaki dövmeye yöneltti.

        2

        Affleck, geçtiğimiz mart ayında Hawaii tatili esnasında plajda çekilen fotoğraflarında, tüm sırtını kaplayan renkli Anka Kuşu dövmesiyle dikkat çekmişti.

        3

        Önceki gün The Ellen DeGeneres Show'a katılan 46 yaşındaki Oscar ödüllü oyuncu, aylar sonra sırtındaki dövme hakkında ilk kez konuştu.

        4

        "DÖVMEYİ GİZLEMİYORUM"

        Ben Affleck, dövmesiyle ilgili pek olumlu yorum almadığını söyledi. "Dövme gizli tuttuğum bir şey değil, fotoğraf çekimi falan yapmıyordum." diyen Affleck, "Şehrin iki saat kuzeyinde, Hawaii'deki bir adadaydık ve paparazzilerin orada olduğunu bilmiyorduk." ifadelerini kullandı.

        5

        Ünlü oyuncu, sahilde yeni filmi "Triple Frontier"deki rol arkadaşları; Charlie Hunnam, Oscar Isaac ve Garrett Hedlund ile birlikte vakit geçirmişti.

        Dövmesinin beğenilmediğini söyleyen Ben Affleck, yinede onu savunarak, "Benim için önemli bir şeyi temsil ediyor." dedi.

        6

        ANKA KUŞUNUN ANLAMI NE?

        Genellikle masallarda, filmlerde, şarkılarda bahsi geçen Anka Kuşu (Simurg) bir dönemin tekrar doğuşu, var oluşu, dirilişi anlamlarına geliyor. Yeniden doğuş, küllerinden doğma anlamı taşıyan anka kuşu, spiritüel olarak reenkarnasyonu temsil ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ