Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bergüzar Korel: 10 yıl birçok şeyi sakladım ve şimdi kullanıyorum - Magazin haberleri
        1

        2009 yılında kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile nikah masasına oturan Bergüzar Korel, 2010 yılında oğlu Ali'yi dünyaya getirdi.

        2

        Geçtiğimiz aylarda oğlu Han'ın doğması ile ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Korel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

        3

        Büyük oğlu Ali'nin eşyaları ve kıyafetlerini 10 senedir sakladığını dile getiren Korel, şimdi hepsini Han için kullanacağını ifade etti.

        4

        "ÇOK KIYMETLİ"

        37 yaşındaki Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

        Ne zamandır aklımda... 10 yıl önce Ali'mize yaptırdığımız mobilyalarımız hala sapasağlam. Mobilyalarımızda şimdi anılarımızla birlikte ikinci yavrumuzu büyütmek çok kıymetli. Evet, 10 yıl kıyafetleri de dahil olmak üzere birçok şeyi sakladım ve şimdi hepsini kullanıyorum. Harika bir his.

        5

        Makyajsız halini de yayınlayan Korel, bu paylaşımına "Göz altlarım ise odaya dahil değil. Lohusalık... Onu da başka bir paylaşımda anlatacağım" notunu düştü.

        6

        Öte yandan hamilelik süreciyle ilgili duygusal olduğunu ve müzik dinlediğinde ağladığını söyleyen Korel'in açıklaması geçtiğimiz günlerde Halit Ergenç'e hatırlatılmıştı.