Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Berk Atan sevgilisi Selin Yağcıoğlu'nu öpücüklere boğdu! - Magazin haberleri
        1

        2012'de Best Model birincisi olduktan sonra oyunculuğa adım atan Berk Atan ile sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu hakkındaki aşk söylentileri doğru çıkmıştı. Çift, sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımla birlikteliklerini ilan etmişti.

        2

        Geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırma kararı alan ikili, aralarındaki buzları eritip yeniden bir araya gelmişti. Berk Atan, önceki akşam Yağcıoğlu için doğum günü partisi düzenledi.

        3

        ÜNLÜ OYUNCU AŞKA GELDİ

        Arkadaşlarının katıldığı gecede, çift bir ara romantik anlar yaşadı. Atan, Yağcıoğlu'nun pastayı üfleyeceği esnada sevgilisini öpücüklere boğdu. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

        4

        "ÇOK SEVİYORUM!"

        Berk Atan, geçtiğimiz günlerde de Selin Yağcıoğlu ile objektif karşısına geçmişti. Atan, sevgilisiyle aşk pozunu, "Çok seviyorum!" notuyla yayınlamıştı.

        5

        MESAJI İFŞA ETMİŞTİ

        Selin Yağcıoğlu, Berk Atan'ın kendisine yolladığı, "Aşkım hislerimi anlatıyorum sana..." mesajını yanlışlıkla Instagram'dan paylaşmıştı. Kısa süre sonra mesajı ifşa ettiğini fark eden Yağcıoğlu, paylaşımını kaldırmıştı ancak ekran görüntüsü sosyal medyada hızla yayılmıştı.

        6

        EVLİLİĞİ KISA SÜRDÜ

        Selin Yağcıoğlu, 2018 yılında lise yıllarında tanığı Gökhan Balarısı ile nikah masasına oturmuştu. Ancak çift, çocukları dünyaya geldikten kısa bir süre sonra boşanmıştı.

        Sosyal medya fenomeninin bu evliliğinden Su adında bir kızı var.

        7

        FB TV'DEKİ GÖREVİNİ BIRAKTI

        İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olan Yağcıoğlu, ilk olarak spor spikerliği ile tanındı. FB TV'nin spikerliğini, attığı tweetler yüzünden bırakmak zorunda kalmıştı. Fenerbahçe taraftarları, Selin Yağcıoğlu'nun FB TV'de çalışmaya başlamadan önce Galatasaray lehine Twitter'da yazdığı tweet'leri bulup, yayınlamış, bunun üzerine Twitter'da, "FB TV'de Selin Yağcıoğlu'nu istemiyoruz." diye kampanya başlatılmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ