Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş'ın 11'leri belli oldu - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Atiker Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

        2

        Ligin 23. haftasında evinde Fenerbahçe ile 3-3, bir sonraki karşılaşmada deplasmanda İstikbal Mobilya Kayserispor ile 2-2 berabere kalan ve 4 puan yitirerek zirve yarışından uzaklaşan siyah-beyazlı ekip, çıkış arıyor.

        3

        Süper Lig'de 24 karşılaşmada rakiplerine 11 kez üstünlük kurabilen ve 8 maçı berabere tamamlayan Beşiktaş, 5 defa yenildi. 41 puana sahip siyah-beyazlı ekip, 3. sırada yer alıyor. Atiker Konyaspor ise topladığı 35 puanla haftaya 5. sırada girdi.

        4

        EVİNDE ZORLANIYOR

        Beşiktaş, iç saha maçlarını oynadığı Vodafone Park'ta bu sezon istediği sonuçları alamadı. Siyah-beyazlı ekip, evindeki son 5 resmi karşılaşmada rakiplerine skor olarak sadece bir kez üstünlük kurabildi.

        5

        Söz konusu maçlarda ligde Bursaspor'u 2-0 yenen Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö'ye 1-0 mağlup oldu. Beşiktaş, bu periyotta ligde Trabzonspor (2-2), Büyükşehir Belediye Erzurumspor (1-1) ve Fenerbahçe (3-3) maçlarını ise berabere tamamladı.

        6

        Beşiktaş'ın Konya karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

        Karius

        16

        Burak

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ