Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - ROTA YENİDEN İNGİLTERE - Beşiktaş Haberleri
        1

        Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta Edin Dzeko'ya Roma Teknik Direktörü Mourinho'dan izin çıkmaması ve Diego Costa'dan henüz olumlu yanıt gelmemesi sebebiyle rota diğer isimlere çevrildi.

        2

        Diego Costa'la Benfica'nın da talip olmasının ardından bu transferde beklemeye geçen Kartal, geçen sezon İngiltere Premier Lig'den düşen Fulham'ın golcüsü Aleksandar Mitrovic'i yeniden ilk sıraya aldı.

        3

        Yeni sezonda Championship'te mücadele edecek olan İngiliz ekibi, yapılan ilk temaslarda 4 milyon Euro'luk maaşın tamamının karşılanmasını istedi.

        4

        Siyah-beyazlılar, bunun 2.5 milyon Euro'luk kısmını kendilerinin karşılayabileceğini belirtirken pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.

        5

        Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Beşiktaş'a sıcak baktığı belirtilen Mitrovic'in iki kulüp arasındaki sorunun çözülmesi halinde transfere onay verdiği kaydedildi.

        6

        Fenerbahçe ile de adı anılan Marco Silva'nın Sırp oyuncuyu kadroda tutmak istediği belirtilirken Mitrovic'in kariyerine Championship'te devam etmek istemediği öğrenildi.

        7

        GHEZZAL'E ALTERNATİF!

        Rachid Ghezzal’in takımda kalması için tüm kozlarını oynayan Beşiktaş yönetimi, olumsuz bir sonucu düşünerek alternatif isimleri de belirledi.

        8

        İtalyan basınından Tutto Mercato’nun haberine göre Siyah-Beyazlı ekibin, 25 yaşındaki sağ kanat Daniele Verde için 2 milyon Euro'luk teklif hazırladı.

        9

        Serie A ekibi Speiza, geçen sezon Yunan temsilcisi AEK’ten 200 bin euroluk bedel ödeyerek kiraladığı İtalyan futbolcunun bonservisini sezon sonunda 600 bin euro ödeyerek almıştı.