Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Kenan Karaman transferini resmen açıkladı! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş, milli futbolcu Kenan Karaman'ı transfer ettiğini resmen duyurdu. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada "Kulübümüz, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında, milli futbolcu Kenan Karaman ile sözleşme imzalamıştır. Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Kenan Karaman’a hoş geldin der, başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

        DÜN DE 'AÇIKLANMIŞTI'

        Dün yeni formasını tanıtan siyah-beyazlıların resmi internet sitesinde yapılan bilgilendirme metninde Kenan Karaman'ın adı yer almıştı. Yaklaşık 30 dakika boyunca Atiba ve Necip Uysal'la birlikte yer alan Kenan Karaman'ın ismi daha sonra silinmişti.

        REKLAM

        "ŞİMDİ TARİH YAZMA VAKTİ"

        Kenan Karaman imzanın ardından kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Milli futbolcu "Siyah-beyazlı formayı terleteceğim için çok mutlu ve çok heyecanlıyım. Arma için elimden gelenin fazlasını yapacağıma emin olabilirsiniz. Şimdi tarih yazma vakti" ifadelerini kullandı.

        277 MAÇ 73 GOL 23 ASİST

        Almanya'da yetişen Kenan Karaman bugüne kadar Hoffenheim, Hannover ve Fortuna Düsseldorf formalarını terletti. Bu sezon Fortuna Düsseldorf ile sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki futbolcu kariyerinde 277 maça çıkarken 73 gol attı, 23 de asist yaptı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ