Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bestemsu Özdemir kimdir, nereli ve kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Bestemsu Özdemir evli mi, çocuğu var mı ve hangi filmler ile dizilerde oynadı?
        1

        Yılbaşı gecesinin en çok ilgi çeken eğlence programlarından biri olan O Ses Türkiye'de yıldızlar geçidi yaşancak. Birbirinden ünlü isimlerin misafir olacağı programda Bestemsu Özdemir de birbirinden güzel şarkılar seslendirecek. İşte, O Ses Türkiye yılbaşı konuğu Bestemsu Özdemir hakkında bilgiler...

        2

        BESTEMSU ÖZDEMİR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

        Bestemsu Özdemir 20 Nisan 1992'de İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Erzincanlı olan Bestemsu Özdemir, 2,5 yaşında anne ve babasının babasının boşanmasının ardından anneannesi ile Ankara'da yaşadı. Daha sonra annesinin yanına İstanbul'a döndü ve Saint Benoît Fransız Lisesi'nde öğrenim gördü. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümünde tamamladı.

        3

        Bir ajansa kaydolan Özdemir, Mavi için modellik yaptı, kısa bir süre sonra modelliği bıraktı. Menajer Cem Tatlıtuğ ile tanışmasının ardından oyunculuk eğitimi aldı ve ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında rol aldığı Araf Zamanı ve Sakarya Fırat dizileri ile edindi. Kara Para Aşk, Analar ve Anneler, Meryem ve Ege'nin Hamsisi, Tabula Rosa, Biz Size Döneriz ve Güvercin gibi projelerde rol aldı.

        4

        BESTEMSU ÖZDEMİR DİZİLERİ VE FİLMLERİ

        2022- Gecenin Ucunda (Serra)

        2021- İkimizin Sırrı (Ece Kaya) (TV Dizisi)

        2020-2021 Akrep (Selma) (TV Dizisi)

        2019 – Güvercin (İpek) (TV Dizisi)

        2018 – Ege'nin Hamsisi (TV Dizisi)

        2018 – Baba Nerdesin Kayboldum (Fulya)(Sinema Filmi)

        2017 – Meryem (Beliz) (TV Dizisi)

        2017 – Kırlangıç Fırtınası (TV Dizisi)

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ