Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Beyoğlu'nda silahlı çatışma! Şehir eşkıyaları!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da olay, önceki ay saat 14.00 sıralarında Beyoğlu Kalyoncu Kulluğu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak içerisinde karşılayan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

        ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

        İHA'da yer alan habere göre kısa sürede büyüyen tartışma nedeniyle taraflar yanlarında getirdikleri tabanca ile birbirlerine ateş edince, ortalık adeta savaş alanına döndü.

        BİR KİŞİ BACAĞINDAN VURULDU

        İki grup arasında yaşanan çatışma sırasında silah seslerini duyan mahalleli, evlerinin pencerelerini kapatarak kendilerine korumaya almaya çalışıp polisi aradı. Çatışma sırasında Berat Can S. isimli bir kişi bacağından vurularak yaralandı.

        REKLAM

        İKİ OTOMOBİLE KURŞUN İSABET ETTİ

        Bir kişinin yaralanmasının ardından taraflar ara sokaklara girerek kaçmaya çalıştı. Bacağından vurulan Berat Can S. ise kendi imkanlarıyla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Yaşanan çatışma sırasında sokakta bulunan bazı evlere ve park halindeki iki otomobile kurşun isabet etti.

        ELLERİNDE TABANCAYLA GEZDİLER

        Çatışmanın ardından ara sokaklara giren zanlılar ellerinde tabanca ile tehditler savurarak sokaklarda dolaştı. Bir süre sonra şüpheliler kaçarak kayıplara karıştı.

        KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

        İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları çalışmalar neticesinde kaçan zanlıların Zindan Ç. ve Nihat Ç. olduğunu tespit etti.

        ZANLILAR YAKALANDI

        Zindan Ç. ve Nihat Ç. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan şehir eşkıyalarının çatışma sonrasında elinde silahla sokakta dolaştığı anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ