Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik 1. Amatör Lig'de 3 hafta önce oynanacak olan ve kar yağışı nedeniyle ertelenen Bozüyük AkpınarsporBilecikspor müsabakasını Bilecikspor farklı kazandı.

        Bilecik 1. Amatör Lig 14'üncü haftada oynanması gereken ve o gün yağan yoğun kar yağışı nedeniyle iptal edilen Bozüyük Akpınarspor Bilecikspor Bozüyük 1. Nolu Çim Sahada oynanırken, müsabakayı Bilecikspor 41 kazandı. Maça iyi başlayan Bilecikspor maçın 30'uncu dakikasında Erman Sert ile durumu 10'a getirdi. Bu golden sonra karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı deplasman ekibi Bilecikspor'un 10'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıya ya atak bir futbolla başlayan Bilecikspor maçın 55'inci dakikasında Selami Demir ile durumu 20'a getirdi. Bu golden 20 dakika sonra Selami Demir kendisinin ikinci takımının 3'üncü golünü attı. Maçın 80'inci dakikasında nadir gelişen Bozüyük Akpınarspor atağında Bilal Şimşek durumu 31'e getirdi. Maçın 89'uncu dakikasında altyapıdan a takıma alınman Gökay Anigören Bilecikspor'un 4'üncü golünü kaydetti. Bu golden sonra müsabakada başka gol olmazken, Bilecikspor maçı 41 kazandı. Bu galibiyet sonrası Bilecikspor 37'e çıkarırken, Bozüyük Akpınarspor 9 puanla 13 takımlı ligde 12'inci sırada yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler