Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Bill Gates'in kızı Jennifer Gates, Nayel Nassar ile evlendi! Düğünden bir gün önce imam nikahı kıyıldı... - Magazin haberleri
        1

        27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz ağustos ayında sonlandıran Amerikalı milyarder Bill Gates ve Melinda Gates'in kızı Jennifer (25), profesyonel at binicisi Nayel Nassar (30) ile nikah masasına oturdu.

        2

        İMAM NİKAHI KIYILDI

        Gates ve Nassar, cuma akşamı New York'un North Salem bölgesinde bulunan 16 milyon dolar değerindeki çiftlik evinde, Mısırlı bir Müslüman olan Nassar için imam nikahı da kıyıldı.

        3

        Jennifer Gates ve Nayel Nassar, bir gün sonra da Bill Gates'in malikanesinde kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla düzenlenen törenle evlendi.

        4

        Gates ile Nassar, ilk danslarını da Elton John'un 'Can You Feel The Love Tonight?' (Bu Gece Aşkı Hissedebiliyor musun?) şarkısı eşliğinde yaptı. Çiftin düğününe 300 konuk katıldı.

        5

        BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ 125 MİLYON DOLARLIK MALİKANEDE YAPILMIŞTI

        Bill Gates'ten boşanırken 130 milyar dolarlık servetin yarısının sahibi olan Melinda Gates, kızının bekarlığa veda partisini Washington'da çocuklarıyla birlikte yaşadığı 125 milyon dolarlık göl manzaları malikanenin bahçesinde yapmıştı. Jennifer Gates, kutlamada çekilen fotoğrafları, sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

        6

        GEÇTİĞİMİZ YIL EVLİLİK TEKLİFİ ALMIŞTI

        Jennifer Gates, 30 yaşındaki Nayel Nassar ile nişanlandığını geçtiğimiz yıl ocak ayında Instagram hesabından yaptığı bu paylaşımla duyurmuştu.

        7

        BİRLİKTE YARIŞMALARA KATILDILAR

        Bill Gates ile Melinda Gates'in kızı Jennifer Gates, bir tıp öğrencisi aynı zamanda da biniciliğe tutkun. Genç kız, Nayel Nassar ile de bu tutkusu aracılığıyla tanışmıştı. Her ikisi de Bill Gates tarafından kurulan Paris Panthers adlı engelli atlama kulübünde at biniyor. 2019'da Global Şampiyonlar Ligi'nde yarıştılar ve dokuzuncu sırada yer aldılar.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ