Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Güzeldere Vadisi, açan çiğdem çiçekleriyle beyaz ve pembeye bürünerek güzel görüntüler oluşturuyor.
        Bu yıl yoğun bir kar yağışının olduğu Bitlis´te bahar yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı. Havaların ısınması ve karların erimesiyle birlikte baharın müjdecisi olarak bilinen çiğdemler de çiçek açtı. Özelikle Tatvan ve Hizan ilçeleri arasındaki Güzeldere Vadisi'ndeki sulak alanlarda açmaya başlayan çiğdemler, karlı dağlarla birlikte hayranlık uyandıran görüntüler sunuyor. Doğanın canlanması ile birlikte açan çiğdem çiçeklerinin sulak alanlar ve vadide oluşturduğu manzara hayranlık uyandırıyor.
        Çiğdem çiçeklerini fotoğraflayan akademisyen ve doğa fotoğrafçısı Oktay Subaşı, "Karların erimesiyle birlikte baharın müjdecisi çiğdem çiçeklerini çekmeye geldik. Bütün ovayı çiğdemler kaplamış durumda. İnanılmaz güzel görüntüler var. Bizde bu güzel görüntüleri fotoğraflayarak değerlendirmeye çalıştık" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler