Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Bradley Cooper ile Irina Shayk barıştı! New York sokaklarında kol kola yürürken görüntülendiler - Magazin haberleri
        1

        Dört yaşındaki kızları Lea doğduktan iki yıl sonra birlikteliklerini sonlandıran oyuncu Bradley Cooper (46) ve model Irina Shayk'ın (35), yeniden bir araya geldiği iddia edildi.

        2

        Geçtiğimiz hafta sonu New York sokaklarında objektiflere yansıyan Cooper ile Shayk, keyifli halleriyle dikkat çekti.

        3

        ESKİ SEVGİLİSİNİN KOLUNA GİRDİ

        İkilinin, Manhattan'da yaptığı samimi yürüyüşte Irina Shayk'ın eski sevgilisi Bradley Cooper'ın koluna girmesi, biten aşkın yeniden başladığı yorumlarını da beraberinde getirdi.

        4

        'İHANET' İDDİALARI AYRILIK GETİRMİŞTİ

        2015-2019 yılları arasında ilişki yaşayan Shayk ile Cooper'ın ayrılık nedeni olarak şarkıcı Lady Gaga gösterilmişti.

        'A Star Is Born' filmindeki rol arkadaşı Gaga ile ünlü aktörün hakkında çıkan aşk dedikoduları uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

        5

        AŞK İDDİASI

        Öte yandan Irina Shayk'ın geçtiğimiz aylarda reality show yıldızı Kim Kardashian'ın boşanma aşamasında olduğu rapçi eşi Kayne West (Ye) ile kısa süreli aşk yaşadığı iddia edilmişti.

        6

        İLK SÖYLENTİ INSTAGRAM'DA ÇIKMIŞTI

        West ile Shayk'ın ilişkiye başladıkları yönündeki söylenti, 'DeuxMoi' adlı Instagram hesabından yapılan paylaşımlarla ortaya çıkmıştı. İsimsiz bir kullanıcının, "Kanye West, şimdi gizlice Irina Shayk, namı diğer Bradley Cooper'ın bebeğinin annesiyle çıkıyor" mesajı dedikoduları alevlendirmişti.

        7

        11 YILDIR TANIŞIYORLAR

        Irina Shayk, 2010 yılında West’in 'Power' müzik videosunda yer almış ve bu video ünlü modelin şöhret basamaklarını hızlı çıkmasında etkili olmuştu. West ile Shayk, 2012 Paris Moda Haftası'nda da birlikte eğlenirken görülmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ