Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 7-13 Eylül haftalık burç yorumlarınız ve Mars gerilemesinin etkileri
        1

        Merhaba sevgili Habertürk okurları… Yaz aylarının tüm cıvıltısını geride kalmaya başlarken eylül ayıyla beraber özümüze dönüyoruz. Geçtiğimiz hafta 6 Eylül’de Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle bu haftada da tüm burçlar aşklarını sonuna kadar yaşayacak. Venüs, aşkı fazlasıyla hissettiriyor ancak hafta başı itibariyle Mars, Koç burcunda geri hareketine başladı ve 15 Kasım'a kadar sürecek Mars gerilemesinde aksiliklere karşı sabırlı olmak gerekiyor. Bu dönemde tüm burçlarda bir halsizlik, enerjisizlik ve dikkat dağınıklığı görülebilir. Peki burçları ayrı ayrı neler bekliyor? 7-13 Eylül haftalık burç yorumlarıyla ilgili detaylar haberimizde!

        2

        KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Haftaya burcunuzda gerçekleşecek Mars gerilemesiyle başlıyorsunuz sevgili Koç burçları… Gerileme döneminde dikkatiniz dağılabilir. Bir şeye özellikle işinize odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz. Dalgınlıkla beraber görünmez kazalar da yaşayabilirsiniz. Her şeyin bir anda olmasını isteyen Koç burçları bu aralar gerilemeyle beraber kendilerini yorgun hissedecekler… Ayrıca ne kadar çaba harcarsanız harcayın, istediğiniz gelişmeyi kaydemeyebilirsiniz. Para ile ilgili meselelerde kesin sonuçlar alamayabilirsiniz. Yatırımlarınız sizleri yarı yolda bırakabilir. O nedenle yeni girişimlerden uzak durmalısınız. Öte yandan aşkta partnerinizden göreceğiniz destek size çok iyi gelecek.

        3

        BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Boğa burçları… Eğer negatif düşünlecelere boğuluyorsanız ve önünüzü görmekte zorlanıyorsanız bunun sebebi Mars gerilemesi… 9 Eylül’de Koç burcunda başlayan Mars gerilemesiyle yataktan kalkmakta zorlanabilir, her daim uykulu olabilirsiniz. Ayrıca bu aralar hakkınızda yapılan dedikodular kulağınıza gelebilir, bu konuya da canınızı sıkabilirsiniz. Normalde mantık çerçevesinde ilerleyip dedikodulara kulak asmayan Boğalar, ruhsal anlamda daha kırılgan olabilir. Bu nedenle güçlü olmalı ve sizi mutlu edecek aktivitelere yoğunlaşmalısınız. Ayrıca ruhsal çöküntünüzü sevdiklerinizden ya da eşinizden çıkarmamalısınız.

        4

        İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili İkizler burçları… Geçtiğimiz hafta gibi bu hafta da sevdiklerinizle beraber güzel günler geçireceksiniz. Özellikle Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle kendinizi mutlu edecek planlara yoğunlaşıyorsunuz. Ancak diğer yandan da 9 Eylül'de Mars Koç burcunda geri hareketine başladı. Bu gerileme de en çok sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizi etkileyecek. Örneğin tez canlılığınız nedeniyle ağzınızdan istemediğiniz sözler çıkabilir. Ve bu sözler bir anda ortamın gerilmesine sebep olabilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar gecikebilir, ters giden durumlar olabilir. İş konusunda da daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir. Eğer bu durumun bilincinde olursanız ve arkadaşlık ilişkilerinde daha özenli davranırsanız hafta sizler için güzel geçecektir.

        5

        YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        9 Eylül'de Mars, Koç burcunda geri hareketine başladı sevgili Yengeç burçları… Her ne kadar sosyal çevreniz, ailenizle olan ilişkileriniz keyif verse de kariyer konusunda birtakım sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Örneğin kariyerde ne kadar çalışırsanız çalışın istediğiniz ivmeyi yakalayamayabilirsiniz. Dalgınlıkla hatalar yapabilirsiniz ve bu hatalar yüzünden patronlarınızdan azar işitebilirsiniz. Bu dönemde eleştirilere karşı motivasyonunuzu kaybetmemenizi tavsiye ederiz. Ev taşıma, alma satma, ev dekorasyonu gibi konularda ise verimli bir haftadasınız.

        6

        ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Haftaya Mars gerilemesiyle adım attınız sevgili Aslan burçları… Bir yandan hayata karşı pozitif olsanız da 15 Kasım’a kadar devam edecek gerileme, stresli durumları açığa çıkarıyor. Örneğin uzun süredir gerçekleştirmeyi planladığınız seyahat planlarıyla ilgili terslikler çıkabilir. Bazı stresli durumlarla başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da sevgilinize kendinizi ifade etmek konusunda zorlanabilirsiniz. Eğer kariyerinizde ciddi adımlar atmak istiyorsanız, bir projeyi hayata geçirme arzusundaysanız planlarınızı ertelemenizi tavsiye ederiz. Bunun yanında geçmişten gelen bir borç, unuttuğunuz bir ödeme karşınıza çıkabilir.

        7

        BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Mars, 9 Eylül itibariyle Koç burcunda geri hareket etmeye başlıyor sevgili Başaklar… Mars’ın geri hareketi sizleri en çok maddi konularda zorluyor. Kasım ayının ortalarına kadar para ve finans konularında işleriniz yolunda gitmeyebilir. Ödemelerde gecikmelerin olabileceği bu dönemde bankacılık işlerinden umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Bu nedenle yüklü bir harcamanın altında ezilmemeye dikkat edin. Başkasına ne borç verin ya da başkasından borç alın. Para ile ilgili konularda riskli işlerden kaçınmanızda fayda var. Öte yandan aşk ve ilişkilerde biraz alınganlık yapabilir ve karşınızdan beklentilerinizi artırabilirsiniz.

        8

        TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Haftaya Mars’ın Koç burcundaki geri hareketiyle başladınız sevgili Terazi burçları… Gerileme, bu dönemde işlerinizi yavaşlatıyor. Dahası, iletişim halinde olduğunuz kişilerle aranıza kırgınlık koyabiliyor. İkili ilişkilerde anlaşmazlıklar, fikir ayrılıkları doğabilir. Ve siz Teraziler bu sefer dengeyi tutturamayabilirsiniz. Gerilemenin bilincinde olup sudan sebepler nedeniyle tartışmaya girmezseniz süreci kazasız belasız atlatacaksınız. Sadece aşk ve ilişkilerde değil, arkadaşlıklarda, ortaklaşa ilişkilerde bu duruma dikkat etmeyi unutmayın…

        9

        AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Bu hafta 9 Eylül’den itibaren Mars, Koç burcunda gerilemeye başladı ve gerileme 15 Kasım’a kadar devam ediyor sevgili Akrepler. Mars gerilemesinde amaca ulaşırken çok daha fazla emek vermemiz gerekiyor. Bir işe başlamak, spor yapmak, kariyerde bir görevi yerine getirmek ekstra zor olacak sizler için… Veya çalışma ortamında duyduğunuz eleştiriler ya da yakınmalar daha çok üşenmenize sebep olabilir. İş başvurusundan cevap bekliyorsanız yanıtlarda gecikmeler yaşanabilir. Ancak pes etmeyin. Daha çok çalışarak ve hedeflere odaklanarak bu sürecin üstesinden geleceksiniz. Sağlıkta ise eski rahatsızlıklarınız gün yüzüne çıkabilir, dikkat!

        10

        YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sosyal olan, gezip eğlenmeyi seven Yay burçları yeni haftaya Koç burcundaki Mars gerilemesiyle başladı. İletişim yönünden becerikli ve yol gösterici olsanız da bu aralar iletişimle ilgili sorunlar baş gösterebilir. Örneğin, odaklanma problemi yaşayabilirsiniz ve bu durum hayatınızı ciddi ölçüde yavaşlatabilir. Enerji düşüklüğüyle beraber kariyerde kendinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz. Bu nedenle kariyerde ciddi girişimlerden 15 Kasım’a kadar kaçınmalı ve tartışmalardan uzak kalmalısınız. Ayrıca günlük işlerde görünmez kazalara dikkat etmenizde fayda var.

        11

        OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Hafta başında başlayan Mars gerilemesi 15 Kasım’a kadar devam edecek sevgili Koç burçları… Gerileme zamanı ise planlarda birtakım aksilikler, yavaşlamalar, enerji düşüklüğü meydana gelebiliyor. Size bakacak olursak yeni projelerde birtakım aksilikler ve yavaşlamalar yaşanabilir. Örneğin ticaretle uğraşıyorsanız, yönetici pozisyonundaysanız, bir anlaşma bağlamak istiyorsanız bazı aksilikler çıkabilir. Ev, araba gibi büyük alımlarda işler ters gidebilir. Aile ile ilgili konularda da anlaşmazlık yaşanabilir. Bu süreci güzel bir şekilde atlatmak için ufak meseleleri kafaya takmamalı ve sizi rahatlatan işlere odaklanmalısınız.

        12

        KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Mars, 9 Eylül itibari ile Koç burcunda geri hareket etmeye başladı sevgili Kova burçları… Bu demektir ki 15 Kasım’a kadar eğitim ile ilgili konulara, kardeş ve yakınlarla olan ilişkilere, iletişime, kariyere dikkat etmelisiniz. Örneğin, kariyerde, ortaklaşa işlerde iletişiminize ekstra özen göstermelisiniz. Anne-babanıza, kardeşinize ya da yakın akrabalarınıza sert çıkmamalısınız. Bunun yanı sıra bu aralar uzaklara sık sık dalıp gidebilir, odaklanma problemi yaşayabilirsiniz. Ancak dikkatsizlikten oluşabilecek kazalara dikkat!

        13

        BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Son olarak Balık burcuna gelirsek, yeni haftada maddi konulara dikkat etmenizde fayda var. Bunun nedeni ise 9 Eylül’den başlayıp 15 Kasım’a kadar devam edecek Mars gerilemesi… Gerileme zamanı maddi kazançlarınız azalabilir. Elinizdeki parayı çabucak harcama eğiliminde olabilirsiniz. Dalgınlıkla elinizdeki parayı düşürebilirsiniz. Gereksiz harcamaları kısarsanız ve dikkatli olursanız bu süreci daha iyi bir şekilde atlatacaksınız. Ayrıca kariyerde ufak tefek sorunlar nedeniyle kendinizi negatif hissedebilirsiniz. Spor yaparak, bir şeyler okuyarak kendinizi motive etmenizde fayda var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ