Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Buse Varol'dan eşi Alişan'a doğum günü sürprizi - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Alişan önceki akşam Viyana konseri dönüşü eşi Buse Varol'un düzenlediği sürpriz organizasyonla 43. yaşını kutladı.

        2

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, Beylerbeyi'ndeki villalarının bahçesinde özel bir gece hazırlayan Buse Varol eşi Alişan'ın 100 arkadaşını davet ettiği partiyle eşini şoke etti.

        3

        Çağla Şıkel ve Demet Akalın gibi ünlü isimlerin katıldığı sürpriz doğum günü eğlencesinde Alişan, oğlu Burak ve eşi Buse ile pastasını üfleyip davetlilerine dağıttı.

        4

        Buse Varol sosyal medya hesabından da eşi Alişan ve oğlu Burak ile yer aldıkları kareyi; "İyi ki doğdun gördün mü bak 43 oldun. Gönlüm isterdi ki 30'lu yaşlarında tanıyayım seni ama geç kalmış sayılmam heralde. Çünkü seni yaşamak, tanımaktan daha güzel inan sevgilim... Bana bu dünyadaki aşkı yaşattın, daha ne isteyebilir ki bir insan? Hayat seninle en güzel ortaklığımızı bırakacağız, ne büyük nimet. Oğlumuz çok şanslı senin gibi bir babası olduğu için. Kalbin hep böyle kalsın; Yumuşacık, merhametli ve aşk dolu... Seni seviyorum. Doğum günün kutlu olsun kocam, evimin direği." notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

        5
        6