Çağla Gizem Şahin ile Ahmet Kural balayında
Salı günü nikâh masasına oturan Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin Bodrum Cennet Koyu'ndaydı. Kural'ın eşinin ellerinden öpüp, gözlerine bakarak bir şeyler anlattığı o anlar objektiflere yansıdı
Giriş: 21.07.2023 - 09:51 Güncelleme:
1
Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; 4 yıldır birliktelik yaşayan ve 3 gün önce Bodrum'da evlenen Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin, balaylarını evlendikleri Bodrum'da geçiriyor.
2
Cennet Koyu'nda görüntülenen ikili, düğün sonrası konakladıkları otelin plajına inen davetlilere eşlik etti.
3
Arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiren çiftten Ahmet Kural, sıcak havaya rağmen kasketini ve tişörtünü üzerinden çıkarmadı.
4
Çağla Gizem Şahin de eşi ve dostlarıyla yakından ilgilendi.
5
Ahmet Kural'ın eşinin ellerinden öpüp, gözlerine bakarak bir şeyler anlattığı o anlar ise objektiflere böyle yansıdı.
6
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ