Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çağla Şıkel'in anlamsız paniği! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Manken Çağla Şıkel (42), önceki akşam Bebek'te objektiflere yansıdı. Dışarı çıkacağı sırada kendisini gazetecilerin beklediğini öğrenen Şıkel, ardından mekana geri girdi.

        2

        Kız arkadaşlarıyla eğlence turuna çıktığı öğrenilen Çağla Şıkel, daha sonra özel aracının gelmesiyle birlikte hızla evinin yolunu tuttu.

        Ünlü manken, görüntü vermemek adına büyük çaba sarf etse de başarılı olamadı.

        3

        GİZEMLİ ARKADAŞ

        Öte yandan Çağla Şıkel, geçtiğimiz haftalarda gizemli bir erkekle objektiflere yansımıştı. Mekan içerisinde samimi oldukları görülen Şıkel'i yanındaki arkadaşı bir an olsun yalnız bırakmamıştı.

        4

        ELİNDEN TUTTU

        Üç saat süren eğlencede gizemli arkadaş, ünlü mankeni çıkış kapısına kadar yalnız bırakmamıştı. Gizemli kişi, Çağla Şıkel'in elinden tutarak, kapıya kadar getirmişti.

        Basın mensupları tarafından görüntülendiğini fark eden 42 yaşındaki manken, bir anda hızlanıp, kız arkadaşlarıyla otomobiline yönelmişti. Mekan çıkışında kahkaha atan Çağla Şıkel'in keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmamıştı.

        5

        ÇAĞLA'YI SİNİRLENDİREN SORU

        Şıkel, gazetecilerin, "Yeni bir ilişkiye mi başladınız?" sorusuna yanıt vermişti. Ünlü isim, "Hem haberi yapıp, hem de soruyor musunuz?" açıklamasını yapmıştı.

        6

        "BİRİYLE EL ELE ÇIKMAK İÇİN AŞK YAŞAMAM LAZIM"

        Daha önce kalbinin boş olduğunu söyleyen manken Şıkel, "Yanınızda birini göremeyecek miyiz?" sorusuna, "Ben de isterim ama şu an tek başıma olmayı ben istedim. İleride yanımda birinin olmasını da ben isteyeceğim." yanıtını vermişti.

        Ünlü isim, ayrıca, "Aşk tabii ki çok güzel bir şey ama bu dakikadan sonra herhangi bir aşk yaşamam. Hoşlandım diye biriyle beraber olamam. Biriyle el ele çıkmak için çok büyük bir aşk yaşamam lazım." şeklinde konuşmuştu.

        7

        "İNSANLARI ASLA SINIFLANDIRMAM!"

        Çağla Şıkel, "Fakir biriyle de aşk yaşayabilirim." açıklamasını yapmış, ardından Demet Şener de arkadaşına "Bize para değil, gerçek aşk lazım." sözleriyle destek vermişti.

        Daha sonra konuyla ilgili bir açıklama daha yapan Şıkel, "Benim o cümleyi kurma sebebim; kadınları ve erkekleri kategorize etmememiz gerektiğini vurgulamaktı. Sözlerim farklı bir şekilde manşet oldu. 'Fakir sevgili olur mu, olmaz mı?' diye tartışma çıktı. Ben insanları; kazançları, yakışıklılığı ya da çirkinliği ile kategorize etmenin yanlış olduğunu söylemek istemiştim. İnsanları asla sınıflandırmam!" demişti.

        8

        "KAAN YILDIRIM" DEDİKODUSU

        Ayrıca Hadise ile ilişkisini noktalayan oyuncu Kaan Yıldırım'ın, Çağla Şıkel ile yakınlaştığı iddia edilmiş, ikilinin Alaçatı'daki bir mekanda da samimi bir şekilde eğlenirken görüldüğü ifade edilmişti.

        "ÖYLE BİR ŞEY OLMA İHTİMALİ YOK"

        Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığına ilişkin haberlerle gündeme gelen Şıkel, "Hiç öyle bir şey yok. Kaan'la sadece arkadaşız, aramızda öyle bir şey olma ihtimali de yok" diyerek dedikodulara son noktayı koymuştu.

        9

        İKİ ÇOCUĞU VAR

        2008'de dünyaevine giren şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ve manken Çağla Şıkel, 2015 yılında boşanmıştı

        Kuzey ve Uzay adında iki çocukları olan çift, yollarını ayırdıktan sonra dostluklarını sürdürmeye devam ediyor. Şıkel ile Altuğ, sık sık çocukları için bir araya geliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ