'Çoğunlukla Bazen' seyirciyle buluşuyor
Avustralyalı oyun yazarı Kendall Feaver'ın ödüllü oyunu "Çoğunlukla Bazen"; Barış Gönenen rejisi ile sahnede. Oyun; 4 Şubat'ta Baba Sahne'de, 11 Şubat'ta Ara Sahne'de ve 21 Şubat'ta Atlas 1948 Sineması'nda sahnelenecek
Giriş: 03.02.2025 - 19:05 Güncelleme:
H6 ACT ve Ara Sahne yapımı “Çoğunlukla Bazen” sahnelenmeye başladı. Avustralyalı oyun yazarı Kendall Feaver’ın kaleme aldığı oyunu Barış Gönenen’in yönetirken; Selen Uçer, İdil Yener, Sena Kurdoğlu ve Ulaşcan Kutlu yer alıyor.
Çoğunlukla Bazen; sekiz yaşında babasının ölümünden sonra ilaçlar ve doktorlarla iyileştirilmeye çalışan Anna’nın on sekiz yaşındayken geçtiği dönemi gözler önüne seriyor. Psikiyatri biliminin küçük bir çocuğun gelişimi üzerindeki etkisini tartışan Çoğunlukla Bazen, 4 Şubat’ta Baba Sahne’de, 11 Şubat’ta Ara Sahne’de ve 21 Şubat’ta Atlas 1948 Sineması’nda sahnede olacak.
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ