Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kanuni Sultan Süleyman Camii, ibadete açıldı.

        Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, tek gayelerinin halkın ve hakkın rızasını kazanmak olduğunu belirterek, “Tüm muhtarlarımızla beraber şehrimize ne geriyorsa, yolsa yol, su ise su hangi ihtiyaç varsa gecegündüz demeden aşkla çalışıyoruz. Allah imkanlar veriyor, fırsatlar veriyor onlardan bir tanesi de bu camimiz. Ecdadımızın adını taşıyan Kanuni Sultan Süleyman Camii’ni ibadete açıyoruz. Tek gayemiz Allah’ın rızasını kazanmak. Bu mabedin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

        Vali Mustafa Çiftçi de, camilerimiz sadece birer ibadethane olmadığını belirterek, “Camilerimiz aynı zamanda birliğimizin, beraberliğimiz, toplumsal dayanışmamızın mayalandığı kutsal mekanlardır. Nerede bir kubbe, minare, camii varsa orası bir Türk yurdudur. Müslüman yurdudur. İslam yurdudur” şeklinde konuştu.

        Konuşmalarından ardından okunan Kur’anı Kerim tilaveti ve Müftü Muharrem Biçer’in yaptığı duayla Kanuni Sultan Süleyman Camii ibadete açıldı

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler