Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 18. yeni bölüm fragmanı: Medet ateş ediyor, Selim vuruluyor | Çukur 17. bölüm izle

        Usta oyuncu kadrosuyla Pazartesi akşamları Show TV'de izleyicileri ekran başına kilitleyen fenomen dizi Çukur'un 17. bölümünün hemen ardından 18. bölüm ilk sahnesi yayınlandı. Yayınlanan 18. bölüm ilksahnesinde Medet'in ateş ettiği sırada Yamaç'ın önüne geçen Selim vuruluyor! İşte Çukur 18. bölüm ilk sahnesi ve detaylar...

        ÇUKUR'U SANSÜRSÜZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        SELİM VURULUYOR!

        Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 18. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Selim, telaşla Yamaç’ı eve götürmek isterken Medet’i görüyor. Kanlar içinde kalan ve ayakta durmakta zorlanan Medet’in, Yamaç’la Selim’e silah çektiği anlar heyecanı yükseltiyor.

        REKLAM

        Medet’in ateş ettiği sırada Yamaç’a kendini siper eden ve vurulan Selim yere yığılırken, şoke olan Yamaç öfkeden deliye dönüyor. Merakın doruk noktasına çıktığı Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her Pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

        SENA, AĞABEYİ EMRAH İLE KARŞI KARŞIYA!

        Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekrana gelen Çukur’un dün akşam ekrana gelen bölümünde herkes Vartolu’nun akıbetini büyük merakla bekledi. Vartolu’nun ölümü Çukur’da tüm dengeleri alt üst ederken, Sena’yı bekleyen büyük sürpriz ise yepyeni bir dönemin başlangıç sinyalini verdi.

        Fenomen dizi Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünün final sahnesinde Sena, hayatının en büyük şokunu yaşadı. Çukur’a geldiği gibi fırtınalar estiren Komiser Emrah’ın, Sena’nın ağabeyi olduğu gerçeğinin ortaya çıktığı an ekran başındakileri de şaşkınlığa uğrattı. Genç oyuncu Alperen Duymaz’ın Emrah karakterine hayat verdiği dizide Emrah’ın Çukur’u nasıl etkileyeceği büyük merak konusu olacak.

        TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

        Çukur, dün akşam yayınlanan 17. bölümüyle reyting sıralamasında zirveye oturdu. Çukur, AB’de 14,09 izlenme oranı (rating), 30,16 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 14,84 izlenme oranı (rating), 29,48 izlenme payı (share), Total’de ise 11,70 izlenme oranı (rating), 24,27 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Çukur'un heyecanla beklenen 17. bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #kalbimçukurda etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #kalbimçukurda etiketi Twitter'ın Türkiye gündeminde 18 saat 10 dakika TT listesinde kaldı. Somera’nın reyting analizine göre 19 Şubat Pazartesi günü sosyal medyada en çok konuşulan programlar sıralamasında birinci oldu.

        VARTOLU’NUN ÖLÜMÜ DENGELERİ ALT ÜST ETTİ!

        Geçtiğimiz bölümde Vartolu’nun otomobiline düzenlenen saldırı, bir hafta boyunca izleyicilerin aklında büyük bir soru işareti yarattı: “Vartolu öldü mü?” Vartolu’nun evinden çıkan cenaze Çukur’da yepyeni bir sayfa açtı. Bu beklenmedik ölüm başta Medet ve Saadet’i yasa boğarken, İdris ise oğlu Kahraman’ın katili öldüğü için derin bir nefes aldı. Yamaç’la birlikte Kahraman’ın mezarına giden İdris’in oğlu ile duygusal anları ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu.

        ÇUKUR 17. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Çukur'da yeni dönemin başladığı 17. bölümde Vartolu'nun ölüm haberi tüm mahalleye yayıldı. İdris uzun zaman sonra ilk kez rahatlarken Yamaç'ın odağında Vartolu'ya saldıranların kim olduğunu bulmak vardı. Vartolu'nun ölüm haberini alan Saadet belli etmemeye çalışsa da yıkıldı. Deren'den Nazım'ı öğrenen Yamaç peşine Aliço'yu taktı. Aliço, Nazım'ın ofisinden çıkıp İdris'le buluşan Hale'yi görünce sarsıldı.

        Çukur'dan gitmeleri için Yamaç'ın 1 hafta süre tanıdığı Vartolu'nun adamlarının uyuşturucu imalatı yaptıkları çiftlik, Çukur'da ilk kez görülen polis amiri Emrah tarafından basılıp yerle bir edildi. Bu arada Akşın, Celasun'un kendisinden uzaklaşma sebebinin Karaca değil de annesi olduğunu öğrenince Karaca'ya yaptıklarından dolayı çok üzüldü. Ayşe'nin kendi isteğiyle kaçtığını öğrenen Selim ise deliye döndü, Ayşe'yi otel odasında bırakıp sadece Karaca'yı alarak eve gitti.

        REKLAM

        İdris'in oğlunu bulmaya çalışan Paşa, Celasun'un serbest bıraktığı Kasım'dan çocuğun Vartolu olduğunu öğrenince kalp krizi geçirip yere yığıldı. Paşa'yı öldürmeyi kafaya koyan Medet ise son anda birileri tarafından engellendi. Bölüme damgasını vuran sahnelerden biri, Çukur'a fırtına gibi giren Emrah'la Yamaç'ın karşılaşması oldu. Yamaç'ı şaşırtmayı başaran Emrah, Çukur'da Meke, Emmi, Selim ve Paşa haricindeki tüm adamları gözaltına aldı. Bu adamlara İdris Koçovalı da dahildi. Bölümün final sahnesinde Komiser Emrah’ın Sena'nın abisi olduğu ortaya çıktı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ