Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 50. bölümünden ilk sahne! Çukur 49. son bölüm izle!

        Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur'da Yamaç Koçovalı'nın vurularak büyük bir yaşam savaşı veriyor. Koçovalılar, Ymaaç'ın vurulmasının ardından büyük bir sınavdan geçiyor. Peki, Çukur 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

        Çuku'un son bölümünü izlemek için tıklayınız

        ÇUKUR 50. YENİ BÖLÜMÜNDEN İLK SAHNE

        ÇUKUR 49. BÖLÜM ÖZETİ

        Aldığı kurşun darbeleri ile ağır yaralanan Yamaç Koçovalı, büyük bir yaşam savaşı veriyor. Koçovalılar, yaşadıkları kayıplar sonrasında Yamaç’ın vurulmasıyla yeni bir sınavdan geçiyorlar. İdris, bir oğlunu daha kaybetme korkusuyla yüzleşiyor. Harekete geçen Koçovalı Kardeşler, haini ne pahasına olursa olsun bulmak için mücadele ediyor. Çukur’dan çıkmak zorunda kalan Çeto ve Mahsun ise onları bu hale getirenlerden hesap soruyor. Mahalleye geri dönen Cumali ve Emmi, karşılarında o hatırladıkları Çukur’u bulamıyor. Vartolu ve Cumali arasındaki gerilim ise giderek büyüyor. Yamaç’ı kim vurdu, Çukur toparlanabilecek mi sorularının cevabını buluyor.

        REKLAM

        ÇUKUR DİZİSİ KADROSU

        SenaryosunuGökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğiniSinan Öztürküstleniyor. Çukur’daAras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Akagibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncularErcan Kesal, Perihan SavaşveŞenay Gürleryer alıyor. Dizide bu isimlereKadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Mehmet Yılmaz Ak, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Halil Babür, Gökşen Ateşeşlik ediyor.

        Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV'de!

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ