Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 85. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: “Bundan sonrası onunla benim aramda!” Çukur 84. bölüm izle

        Show TV’de ekrana gelenAy YapımimzalıÇukur’un merakla beklenen yeni bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Selim’in “Kardeşini senden aldık dediler. Beni artık kimse durduramaz!” sözleriyle gözünü kararttığı tanıtımda Damla polisler tarafından götürülürken, Vartolu ve Yamaç’ın karşı karşıya geldiği anlar merakla bekleniyor. İşte Çukur 85. bölüm 2. fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

        ÇUKUR 85. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

        ÇUKUR’UN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

        REKLAM

        Çukur Pazartesi akşamı 3. sezonun 18. bölümüyle ekrana gelecek.Selim ve Cumali, Çağatay’dan gelen paketle birlikte dehşete düşecek. İkili, Yamaç’la ilgili iyi bir haber beklerken Çağatay’a karşı kendi yöntemleriyle meydan okumaya devam edecekler. Çağatay’ın yaptığı karşı hamle ise sadece Koçovalıları değil bütün Çukur’u zor durumda bırakacak. Damla, geçmişten gelen hesaplarla yüzleşmek zorunda kalacak.

        Geçmişle hesaplaşması gereken başka bir isim de Akın olacak. Çukur’dan gelen haberle harekete geçmeye karar veren Karaca, karşısında Azer’i bulacak.Vartolu ve Mahsun’un nasıl bir hamlede bulunacağı akıllarda soru işareti yaratırken, yaşanan gelişmeler Çukur’da yepyeni bir oyunun başlamasına sebep olacak.

        SenaryosunuGökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğiniSinan Öztürküstleniyor. Çukur’daAras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Tansu Biçer,Damla Sönmez, Cihangir Ceyhan, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hare Sürelgibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncularPerihan SavaşveNur Süreryer alıyor. Dizide bu isimlereKadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ferit Kaya, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ece Yaşar,Ahmet Melih Yılmaz, Emrullah Çakay, Gizem Ergüneşlik ediyor.

        ÇUKUR 84. BÖLÜM İZLE
        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ