Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Damla Colbay, “Ölümlü Dünya” filminin galasında gecenin yıldızı oldu! - Magazin haberleri
        1

        Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit ve Meltem Kaptan’ın paylaştığı “Ölümlü Dünya” için önceki akşam gala düzenlendi.

        2

        Hürriyet’in haberine göre, geceye sevgilisi Hazal Kaya ile katılan Ali Atay, “Çok heyecanlıyım, çok acayip bir film olduğunu düşünüyorum. İyi sonuç alacağımıza inanıyorum” dedi.

        3

        Yönetmenliği sevdiğini belirten Atay, “Yönetmen koltuğunda oturmayı sevdim, kendi dünyanı kuruyorsun. Oyunculuk ve müzikten de vazgeçmedim. Artık canım ne isterse onu yapacağım” dedi.

        4

        “İçerde” dizisiyle adını duyuran Damla Colbay, derin göğüs dekoltesiyle gecenin en dikkat çeken isimleri arasında yer aldı.

        5

        "2'NCİ 'G. O. R. A' OLDU"

        Galaya katılanlar arasında yer alan ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak da filme övgüler yağdırdı. Cem Yılmaz’ın gişe rekortmeni filmi “G. O. R. A”da imzası bulunan Sorak, “Mizah anlayışına, sinematografisine, oyunculuklarına, her şeyine hayran oldum. Yeni bir film daha kazandık. 2’nci ‘G.O.R.A.’ oldu diyebilirim” diye konuştu.

        6

        “ALİ’DEN KÖTÜ BİR ŞEY ÇIKMAZ”

        Filmin başrol oyuncularından Ahmet Mümtaz Taylan “Ben filmi henüz izlemedim. Ama Ali’den kötü bir şey çıkmaz, nitelikli olarak gülme garantili bir iş olduğunu söyleyebilirim” dedi.

        7

        “BÜTÇESİ YETERSE DÜŞÜNÜRÜM”

        “Arif v 216” filminde rol alan Ozan Güven, gala gecesine yalnız katıldı. Oyuncu, “Ali Atay’ın filminde rol alır mısınız” sorusuna esprili yanıt verdi: “Ali bir şey teklif eder. Bütçesi yeterse, ben de düşünürüm.”

        8

        "ÇOK EĞLENDİK"

        “Çok keyifli bir film olmuş, çok eğlendik” diyen Damla Sönmez, ekledi: “Oyuncuları teker teker izlemek çok zevkli. Umarım gişesi çok başarılı olur.”

        9

        "ŞAHANEYDİ"
        “Bu tarz filmlere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum” diyen Ali Sunal ekledi: “Çok eğlendim. Herkesin ellerine sağlık, şahaneydi.”

        10

        "İZLEDİĞİM EN İYİ AKSİYON KOMEDİ"
        Murat Cemcir, filmle ilgili düşüncelerini, “Şu ana kadar izlemiş olduğum en iyi aksiyon komedi filmi. Herkes çok iyi oynamış” diyerek dile getirdi.

        11

        Can Bonomo ve Öykü Karayel, galaya el ele geldi. Ünlü çift nişanlandıkları iddiaları sorulunca gülümsemekle yetindi.

        12

        Sarp Apak filmi izlemeye eşi Bengisu Apak’la birlikte geldi.