Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2020 Avrupa Şampiyonası Danimarka'dan şok sözler: UEFA bizi tehdit etti! - 2020 Avrupa Şampiyonası Haberleri

        Christian Eriksen'in kalbinin durmasıyla yarıda kalan Danimarka - Finlandiya maçı, yıldız oyuncudan gelen iyi haberin ardından 41. dakikadan itibaren devam etmişti.

        Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Danimarka'nın efsane file bekçisi Peter Schmeichel ise şok ifadeler kullandı. Schmeichel, UEFA'nın maça devam etme konusunda kendilerini tehdit ettiğini belirterek, "UEFA'nın oyuncuların tavsiyesiyle maça devam etme kararı aldığını söylediğini duydum, oyuncuların ısrar ettiğini söylüyorlar, bu doğru değil. Açıkçası gerçek şöyle, 3 seçenek bırakıldı, ya hemen başlayacaklar ve 50 dakikayı oynayacaklardı, ya ertesi gün 12'de oynayacaklardı ya da oynamayıp 3-0 kaybedeceklerdi. Şimdi düşünün, oyuncuların seçme şansı var mıydı, isteyerek mi oynadılar? Teknik direktörü de dinledik, oyuncuları tekrar sahaya sürdüğü için büyük pişmanlık yaşadığını söyledi." ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ