Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Akalın'dan Şeyma Subaşı yorumu: Biz olsak hakkımızı kızımızdan yana kullanırdık - Magazin haberleri
        1

        Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren şarkıcı Demet Akalın, bu kez Şeyma Subaşı ile ilgili yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

        2

        Akalın, kızı Melisa'nın yanına gitmek yerine sevgilisi Guido Senia ile Çeşme'ye tatil yapmaya giden Subaşı'na tepki gösterdi.

        3

        "BİZ OLSAK HAKKIMIZI KIZIMIDAN YANA KULLANIRDIK"

        Şarkıcı, Şeyma Subaşı için, "Buradan adaya doktor gitti. Biz olsak hakkımızı kızımızdan yana kullanırdık. Üç aydır görülmeyen evlat... Ay!" ifadelerini kullandı.

        4

        Öte yandan Melisa Ilıcalı, koronavirüs salgını ortaya çıkmadan önce tatil yapmak için babası Acun Ilıcalı'nın yanına gitmişti. Ilıcalı, virüs yayıldıktan sonra karantina sürecini babasıyla geçirmeye devam ediyor.

        5

        Yaklaşık 3 aydır kızından ayrı düşen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde kızına duyduğu özlemi şu şekilde dile getirmişti:

        6

        "KIZIMI NE ZAMAN GÖRECEĞİMİZBİLMİYORUM"

        Ne zaman göreceğimi bilmiyorum. Bu öyle 10 gün tatile gidip geldim gibi bir şey değil. Yaklaşık 1 aydır kızımı göremiyorum ve ne zaman göreceğimi bilmiyorum. Allah kimseyi evladından böyle ayrı bırakmasın. (Sağlıklı ve mutlu olması önemli olan biliyorum ama işte... Kalp ve boğaz düğümleniyor bir süre sonra)

        7

        Uçuşların açılmasını bekliyorum sadece ona kavuşmak için. Şu anda ağlıyorum ama birazdan modumu değiştirmek icin müzik açıp spor yapıp dans edeceğim kendi kendime.

        8

        Evet benim mod değiştirme çözümüm bu müzik-spor ve dans. O yüzden senelerdir böyleyim ya.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ