Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet Şener'den bebek yorumu - Magazin haberleri
        1

        Demet Şener, yaklaşık iki buçuk ay aşk yaşadığı Cenk Küpeli ile nikah masasına oturmasıyla magazin gündeminde dikkat çeken isimler arasında yer almıştı.

        2

        Instagram hesabını aktif olarak kullanan Şener, eşiyle çekilen mutluluk pozlarını sık sık paylaşıyor.

        3

        Eski manken son olarak eşiyle birlikte yer alan fotoğrafının altına bir takipçisinin, "Demet Abla geçmişi bir kenara bırak. Seni çok seven ve değer veren bir eşin var artık. Evlatlarınızla anlaşması da çok önemli bir artı. İnşallah Cenk Bey'den de bir evladınız olur. Sevgiler" şeklinde yaptığı yoruma verdiği yanıtla dikkat çekti.

        7

        "DEMET OLMADAN GÖRÜŞMEM"

        İki buçuk ay ilişki yaşadıkdan sonra ani bir kararla nikah masasına oturan Şener ve Küpeli çifti hakkında şu şekilde iddialar ortaya atılmıştı:

        Cenk Küpeli'nin babası Avni Küpeli'nin iddialarının arkasında İbrahim Kutluay var. Kutluay, eski eşi Demet Şener'in kendisine attığı nispet mesajlarını Avni Küpeli'ye gösterdi.

        8

        Cenk Küpeli defalarca ailesinin yaşadığı Ankara'ya gitse de anne ve babasının arama ve görüşme isteklerine yanıt vermedi.

        9

        Oğullarıyla baş başa kalmak isteyen aile Cenk Küpeli'nin "Demet olmadan görüşmem" isteğini kabul etmeyince Cenk Küpeli ile anne ve babasının arası iyice açıldı. Şener, Küpeli ailesinin istenmeyen gelini ilan edilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ