Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Şener'den son dakika Cenk Küpeli açıklaması: Görüşmeye devam edeceğiz!
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; 21 Haziran 2019 yılında evlendiği Cenk Küpeli ile 19 ay süren evliliğini sonlandıran eski manken Demet Şener, önceki gün Emirgan'da görüntülendi.

        Yürüyüş yaparken objektiflere yansıyan Şener, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

        2

        "GÖRÜŞMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

        43 yaşındaki Demet Şener, gazetecilerin, "Cenk Bey dün sizi ziyarete geldi" sözlerinin üzerine şunları söyledi:

        Her zaman gelebilir. Biz gayet güzel ayrıldık. Kavgamız yok, hiçbir zaman da olmadı. Gayet huzurlu bir ortamdaydık ama bir yerde tıkandık. Dediğimiz gibi; sebebini de söyledik. Başka açıklama yapacak ve eklenecek bir şey yok. Herkesin saygı duymasını bekliyoruz. O yüzden her zaman görüşmeye devam edeceğiz ve görebilirsiniz.

        3

        "NİYE BUNUN ALTINDA BAŞKA BİR ŞEY ARANIYOR?"

        İki çocuk annesi olan Şener, "Cenk Bey'in ailesi ile problemler oldu mu?" sorusuna ise, "Neyse onu söyledik. Zaten konuşulan belli şeyler vardı. Niye bunun altında başka bir şey aranıyor ki? Biz söyledik her şeyi" yanıtını verdi.

        4

        BOŞANDILAR

        2018'de İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan eski manken Demet Şener, bir kez daha aradığı mutluluğu bulamamıştı.

        İki yıl önce Cenk Küpeli ile nikah masasına oturan Şener'in evliliği uzun sürmemişti. Çift, anlaşmalı olarak boşanmıştı.

        İkilinin boşanma kararında Cenk Küpeli'nin ısrarla çocuk istemesinin neden olduğu öğrenilmişti.

        5

        "OLAYLA BİR ALAKAM YOK"

        Şener ve Küpeli'nin boşanma haberi sonrası İbrahim Kutluay, eski eşinin İstinye'de bulunan evin kapısında görüntülenmişti.

        Kızı İrem'in kendisini aradığını belirten İbrahim Kutluay, "Benim olayla bir alakam yok. Kızım kendisini almamı istedi. Onun için geldim" demişti.

        Kızını aldıktan bir saat sonra tekrar eve bırakan Kutluay, "Bir kahve içtik. Lütfen olaya beni dahil etmeyin" diyerek, ricada bulunmuştu.

        6

        DEMET ŞENER'DEN İLK AÇIKLAMA

        Ayrılık sonrası sessizliğini bozan Demet Şener, yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

        Evliliğimizi üzülerek ve dostça dün bitirmiş bulunuyoruz. Gerekli açıklamaları yaptık fakat bazı yayın organlarında çeşitli iddialarla haber yapılmaktadır. Çocuklarım artık büyüdü ve markamın heyecanıyla yoğun bir çalışma dönemindeyim.

        Cenk'in çok istediği çocuk konusuna başlarda ben de sıcak baksam da kendimi yeni bir çocuk için hazır hissetmiyorum. Bu konuyu da karşılıklı konuşarak hayattan beklentilerimizin farklı olduğuna karar vererek ve üzülerek ayrılık kararı verdik.

        Evliliğimiz boyunca Cenk her zaman benim yanımda olmuştur. Ne maddi ne de manevi en ufak bir sorun yaşamamışızdır. Güzel bir evliliği bitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Saygı duyulmasını rica ederim.

        7

        AYRILIK SONRASI TEŞEKKÜR

        Boşanmanın ardından Demet Şener'e teşekkür eden Küpeli, konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

        Evli kaldığmız süre boyunca bana hissettirdiğin tüm güzel duygular ve beraber geçirdiğimiz her an için teşekkür ederim. Anneliğine ve kadınlığına olan saygımın yanı sıra, duyduğum sevgi nedeniyle hayatımda hep çok özel kalacaksın. Ayrılık sonrası arkadaşlığa inanmasam da eski eşin olarak tüm desteğim ve dualarım seninle olacak. Güzel ve başarılı bir hayat dilerim...

        8

        "İSTENMEYEN GELİN" İDDİASI

        Nikahta Cenk Küpeli'nin anne ve babasının olmaması, "Demet Şener istenmeyen gelin" haberlerine neden olmuştu.

        Cenk Küpeli, "Anne ve babamla yakında tanışacaklar, evliliğimizde sorun yok" demişti.

        Şener'in eski eşi İbrahim Kutluay ile Avni Küpeli arasında düğün öncesi bir telefon görüşmesi olduğu ve Kutluay'ın baba Küpeli'ye, "Ben yandım, oğlun yanmasın" dediği öne sürülmüştü.

        9

        "NİSPET İÇİN EVLENDİ"

        Ünlü çiftin evliliğinin üzerinden 4 ay geçtikten sonra Cenk Küpeli'nin babası Avni Küpeli sosyal medyada, "Demet Şener, gözümüzün nuru oğlumuz Cenk'i bizden koparmış ve ailesini hiçe saymıştır. Yaptığı nispetler sadece İbrahim Kutluay'ı değil, bizleri de derinden yaralamaktadır. Bu konuya da özellikle dikkat çekilmesini rica ederiz. Saygılarımızla... Oya-Avni Küpeli..." yorumunu yapmıştı.

        10

        "BİZİ OĞLUMUZDAN KOPARDI"

        Avni Küpeli, bu mesajının ardından şunları söylemişti:

        Demet Şener, oğlumuzla İbrahim Kutluay'a nispet yapmak için evlendi. Evlendiğinden beri oğlumuzla hiç görüşemedik. Bizi oğlumuzdan kopardı. Oğlum ve Demet'le barışma söz konusu bile olamaz.

        11

        "BÜYÜK BİR AŞKLA EVLENDİM"

        Babasının açıklamalarından sonra suskunluğunu bozan Cenk Küpeli, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Basında çıkan ve beni ilgilendiren haberler nedeniyle açıklama yapma gereği duymuş bulunmaktayım. Öncelikle bilinmesini isterim ki uzun zamandır hayran olduğum bir kadın ile kendi rızam ile büyük bir aşkla evlenmiş bulunmaktayım. Kendi ailemin isteği doğrultusunda bir evlilik yapmamak hata değil kendi kararımın bir sonucudur.

        Bu karara da ailem başta olmak üzere herkesin saygı göstermesi gerekmektedir. Ailemin de başımın üzerinde yeri vardır fakat artık kendi çekirdek ailemi kurmuş bulunuyorum ve sadece anlayış bekliyorum. Daha fazla bu konu ile gündeme gelmek istemiyorum. Teşekkür ederim.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ