Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında, Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, şehit polislerin aileleri ile kahraman gazi polisler ve aileleri aynı sofrada bir araya geldi.

        Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger ve eşi Fatma Köşger, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında şehit polislerin yakınları ile gazi polisler ve aileleriyle buluştu.
        Ramazanı Şerif’in manevi atmosferinde gerçekleşen programda konuşan Vali Köşger, aziz şehitlerin emanetleri ve kahraman gazilerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen Köşger, özellikle çocuklarla sohbet ederek onların iftar sevincine ortak oldu.
        Programda yarınların teminatı olarak nitelendirilen çocuklarla yakından ilgilenen Vali Köşger, şehitlerin emaneti olan evlatlarla bir süre sohbet etti.
        İftar programına 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Ertan Dabi, İl Jandarma Komutanı Mevlüt Dirim, Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve İl Müftüsü Abdullah Pamuklu da katıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler