Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Tavas ilçesinde tartıştığı eşi ile 4 yaşındaki üvey oğlunu evinin balkonunda bıçakla öldüren zanlı, cezaevine gönderildi.

        Yaka Mahallesi'ndeki evde yaşanan olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan Ümit Mutlu A. (26), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Ümit Mutlu A, sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

        Zanlının ilk ifadesinde, 4 yaşındaki üvey oğlu H.G'nin velayeti nedeniyle eşiyle tartıştığını, bu sırada mutfaktan aldığı bıçağı balkona kaçan eşi ve kucağındaki çocuğun üzerine rastgele savurduğunu söylediği öğrenildi.

        Anne ile oğlunun cenazeleri, otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketleri Kahramanmaraş'a gönderildi.

        Dün, Yaka Mahallesi'nde yaşayan inşaat işçisi Ümit Mutlu A, eşi Büşra A. ile eşinin önceki evliliğinden olan oğlu H.G'yi bıçaklamış, anne ve oğlu olay yerinde hayatlarını kaybetmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler