Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA) DENİZLİ'de, Engelsiz Yaşam Merkezi'nde eğitim gören bedensel ve zihinsel engelliler, evde çektikleri videolarla koronavirüse karşı 'evde kal' çağrısı yaptı.

        Merkezefendi'de bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi, koronavirüs salgını nedeniyle kapandı. Merkezde eğitim gören bedensel ve zihinsel engelliler de 'evde kal' çağrısına uyarak, zamanlarını evlerinde geçirmeye başladı. Engelli bireyler, salgına karşı dışarı çıkılmamasını ve evde kalınmasını isteyerek, cep telefonlarının kameralarıyla görüntü çekip, 'evde kal' çağrısı yaptı. Videolarda işitme engelliler, işaret diliyle 'evde kal' mesajı verirken, down sendromlular da bateri ve saz çalarak, destek verdi. Yaşlılar ve bedensel engelliler, ellerinde 'evde kal' yazılı dövizleri tutarak, çağrıda bulundu. DHA-Genel Türkiye-Denizli Ramazan ÇETİN

        2020-03-26 11:02:07

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler