Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İzmir’den Denizli’ye doğru gelen otobüste bir şahısın üzerinde uyuşturucu bulunduğuna dair ihbar aldı. Sarayköy ilçesinde durdurulan otobüste, narkotik köpeğiyle beraber yapılan aramlar sonucunda şahsın üzerinden 110 gram uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

        Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipleri uyuşturucu ile mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. İzmir’den Denizli’ye gelen otobüste bulunan bir şahsın uyuşturucu getireceğine dair ekipler bilgi aldı. Bunun üzerine ekipler otobüsü durdurmak için Sarayköy ilçesinde uygulama başlattı. Uygulamada, bilinen otobüs durdurularak narkotik arama köpeği Arya ile beraber arandı. Arya yolcuların içerisinde bulunan İ.T isimli şahsın oturduğu koltukta tepki verdi. Bunun üzerine Jandarma ekipleri İ.T’nin üzerinde yapılan aramalar sonucu 110 gram kokain maddesi ele geçirdi. Şahıs otobüsten indirilerek gözaltına alındı.

        Öte yandan, ele geçirilen uyuşturucu maddesi muhafaza altına alınırken İ.T hakkında adli işlem başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler